Kære medlemmer

To pædagogstuderende vil gerne belyse aspektet omkring seksualitet og autisme og har udarbejdet en lille spørgeundersøgelse.

Den vil vi give vores medlemmer mulighed for at deltage i, da den er anonym og kan øge viden på området og da den er del af et mindre forskningsprojekt. Vi opfordrer medlemmer til at vurdere om de vil deltage i undersøgelsen eller ej, og vi vil understrege at det er frivilligt at deltage.

Kreds København / Frederiksberg har intet med undersøgelsen at gøre og håndterer ikke den interessante information, der kommer ud af undersøgelsen. Nedenfor er en kort besked fra te to studerende om tankerne bag den anonyme spørgeundersøgelse

Kære forældre.

Vi er to pædagogstuderende, Freya & Diana. Vi er ved at afvikle vores bachelor projekt og vi har valgt autisme og seksualitet som vores fokus, da vi mener, at det er et under belyst område, samt et område, som fortjener langt større opmærksomhed, end det, det får, på nuværende tidspunkt. Vi er meget interesserede i jeres perspektiv, af præcis samme årsag. Vi ser ikke, at jeres perspektiv er særligt belyst og dette mener vi er yderst vigtigt og dette ønsker vi derfor at gøre i vores projekt. Vi håber derfor, at i vil deltage i vores lille spørge undersøgelse. Det er selvfølgelig helt anonymt og jeres besvarelse vil blive kun blive brugt ift. vores bachelor projekt.

Kærlige hilsner
Freya & Diana

 

Link til spørgeundersøgelse : Spørgeundersøgelse

Venlig hilsen Bestyrelsen