[OBS. Opdateret 17.1. Link til slides fra foredraget er sendt ud på mail til alle tilmeldte deltagere. Det vil være aktivt i en måned. Der henvises i øvrigt til Anne Skov Jensens hjemmeside www.overlevelsesguiden.dk]

Kom og hør Anne Skov Jensen fortælle om nedsmeltninger (meltdowns).

Foredraget finder sted:

Tirsdag 16. januar 2018 fra kl. 19 til 21

i Heerupsalen, Kulturstationen Vanløse

Frode Jakobsens Plads 4, 1. sal, 2720 Vanløse

 

For mange mennesker med autisme er det en del af hverdagen at have nedsmeltninger. En tilstand, hvor man bliver fuldstændig overvældet. Hjernen lukker ned og handlemulighederne reduceres til kæmp, flygt eller frys. Hvad er det, der sker, og hvordan handler omverdenen konstruktivt på en nedsmeltning?

Anne vil i sit oplæg bla. komme ind på stress, krav og forventninger, advarselssignaler, strategier til at undgå/minimere nedsmeltninger, nedsmeltningens faser – set indefra og udefra, typer af nedsmeltninger, hvad man selv kan gøre/lære, og hvordan omverdenen støtter bedst.

Anne vil tage udgangspunkt i sit eget liv som autist og mor til en søn og datter med autisme. Hun står blandt andet bag Overlevelsesguiden og er formand for foreningen A-Team. Hun medvirker desuden i DR’s programmer De skjulte talenter.

Der vil være mulighed for at stille spørgsmål undervejs eller bagefter.

OBS. Tilmelding er ikke længere mulig.

Alle er velkommen til foredraget, men der vil være tilmelding, som åbner 18. december. Du kommer til tilmeldingen ved at klikke her.

(Vi forbeholder os retten til at melde udsolgt, når de max. 130 pladser er besat.)