[Vi deler her en invitation til en koncertoplevelse på Østerbro. Kontaktoplysninger til arrangørerne findes nederst i opslaget]

koncert

Nyt show med Troldebierne – Dialogsange med swing og poesi

Hvad laver Lone Selmer Roar med en stor pink kuffert fuld af hemmelige ting?  Kom og se hende og Troldebierne i deres helt nye show HVAD med masser af swing, poesi og dans. Det er helt nykomponerede sange med sjove dialoger, der leger med ord og melodi på en hverdagspoetisk måde. Lær den danske grammatik på en sjov måde!

Release af nyt livealbum og livekoncerter. Hvad – Dialogsange – Hverdagspoesi III.

22.9 kl.10:00, Børnekoncert i Krudttønden for institutioner – fri entré.

23.9 kl.10:00, Børnekoncert i Krudttønden for familier – entré 25 kr.

Målgruppe: Indskoling, ældste børnehavebørn, specialklasser, modtageklasser, flygtningebørn og tosprogede børn. Vi har også tilbudt gratis koncerter til Røde kors’ asylcentre/børnehaver.

Troldebierne var nomineret til DMA Børnejazzprisen (2016), hvor de bl.a. optrådte med Hvordan går det-sangen, der også indgår i det nye show. Børnene bliver præsenteret for forskellige musikgenrer i en jazz crossover med elementer fra swingjazz, bossa nova, funk, rock og reggae.

Med koncerterne ønsker vi at skabe et rum, hvor integration mellem danske og udenlandske børn er i fokus både helt konkret i mødet til koncerterne og bagefter ved at øve sprog og kommunikation gennem lege, aktiviteter og samvær om at se videoerne fra koncerterne.

Sangene og koncerterne fremmer både kommunikation og integration mellem udenlandske børn, der skal lære at tale dansk og danske børn i førskole og indskolingen samt børn med særlige behov.

Vi har lavet gratis materiale til hver sang med lege, aktiviteter, videoer og tegninger, som man kan lege videre med efter koncerten. Se mere på www.hverdagspoesi.dk .

Med støtte fra DPA, DMF, IAKM-DK, Danes Worldwide og Østerbro Lokaludvalg

Medvirkende

Vokal og Troldebi-mor: Lone Selmer Roar

Saxofon og moonwalk: Lars Hartvig Lindeborgh

Bas og storebi: Assi Roar

Guitar og lillebi: Hannibal Gustafsson

Trommer og et ekstra ben: Peter Kibsgaard

Tekst og musik: Kamilla Hygum Jakobsen og Lone Selmer Roar

Scenekulisse – illustrationer: Carl Quist-Møller

Videoer: Christoffer Askman

 

Mvh.

Forlaget Hverdagspoesi/v Kamilla Hygum Jakobsen 27210951 kamilla@hverdagspoesi.dk og Krudttønden, Serridslevvej 2, 2100 Kbh. Ø Tlf. 35303060 per.jonas.mansson@kff.kk.dk  På denne mail kan man bestille billetter til d.22. Lørdag d. 23 købes billetter i døren.