Slides fra foredraget kan downloades via dette link indtil 1. maj 2017.

PDA, angst og autisme

Foredrag med Ea Carøe

Onsdag 19. april 2017, kl. 18-21

Teatersalen, Kulturhuset Indre By
Charlotte Ammundsens Plads 3
1359 København K

PDA – Pathological Demand Avoidance/Patologisk Krav Afvisende – er en særlig profil hos nogle personer med autisme.

Personer med PDA er ekstremt følsomme over for, at andre stiller krav eller har forventninger til dem, da krav og forventninger udløser angstreaktioner hos dem, også selv mindre krav. Det betyder, at personer med PDA undgår krav og forventninger på en tvangspræget måde, og at de forsøger at styre og kontrollere alt omkring dem.

PDA og den grundlæggende angsttilstand giver således store udfordringer for personen og skaber forpinthed, ligesom det ofte slider på familierne og gør det svært at få et hverdagsliv til at fungere.

I oplægget vil psykolog Ea Carøe gennemgå PDA-profilen og kendetegnene ved den, og der gives råd til pædagogiske redskaber.

Ea Carøe er psykolog og har den private praksis Molis, der primært beskæftiger sig med autisme, Aspergers syndrom og ADHD i form af både terapi, rådgivning, supervision og undervisning til berørte, pårørende og fagfolk.

Husk at melde dig til!

På grund af stor tilslutning sidst vi afholdt foredraget, afprøver vi nu tilmelding.
Du registrerer din tilmelding her.

Det er pt. kun muligt at komme på venteliste – klik her for at komme på venteliste.

Alle er velkommen, men kun hvis man er tilmeldt. Vi forbeholder os retten til at melde ‘udsolgt’, hvis alle 200 pladser bliver brugt. Kom i god tid – lokalet er åbent fra kl. 17 og foredraget begynder kl. 18.

Ea_Carøe8908_crop.jpg
Ea Carøe, Molis