[OBS. Tilføjet 2. februar 2017 – vi beklager meget de mange som måtte gå forgæves til dette meget populære arrangement. Vi arbejder på at lave en gentagelse snarest muligt. Hold øje med hjemmesiden for nærmere info.]

I en kortere periode har du mulighed for at downloade slides fra oplægget på Molis’ hjemmeside: http://www.molis.dk/downloads/pda-angst-og-autisme-31-01-2017/

PDA, angst og autisme

Foredrag med Ea Carøe

Tirsdag 31. januar 2017, kl. 18-21

Kulturstationen Vanløse, Heerupsalen, Frode Jacobsens Plads 4, 1., 2720 Vanløse

PDA – Pathological Demand Avoidance/Patologisk Krav Afvisende – er en særlig profil hos nogle personer med autisme.

Personer med PDA er ekstremt følsomme over for, at andre stiller krav eller har forventninger til dem, da krav og forventninger udløser angstreaktioner hos dem, også selv mindre krav. Det betyder, at personer med PDA undgår krav og forventninger på en tvangspræget måde, og at de forsøger at styre og kontrollere alt omkring dem.

PDA og den grundlæggende angsttilstand giver således store udfordringer for personen og skaber forpinthed, ligesom det ofte slider på familierne og gør det svært at få et hverdagsliv til at fungere.

I oplægget vil psykolog Ea Carøe gennemgå PDA-profilen og kendetegnene ved den, og der gives råd til pædagogiske redskaber.

Ea Carøe er psykolog og har den private praksis Molis, der primært beskæftiger sig med autisme, Aspergers syndrom og ADHD i form af både terapi, rådgivning, supervision og undervisning til berørte, pårørende og fagfolk.

Alle er velkommen – tilmelding er ikke nødvendig. Kom gerne i god tid.

Ea_Carøe8908_crop.jpg