[Opdateret 1.11.2017 – se også NAUKs egen hjemmeside – www.nauk.dk ]

På vegne af Louise Schwartz Nielsen deler vi dette opslag om NAUK.

Hvis du har spørgsmål kan Louise kontaktes via louise@autistiskraadgivning.dk


“Er du interesseret i at starte din egen netværksgruppe for kvinder med autisme, så læs her:
NAUK – Netværk for autistiske kvinder er en netværksgruppe for kvinder på autismespektret. Der er pt. NAUK grupper i Aarhus, Aalborg og København.

Nu skal NAUK og Landsforeningen Autisme samarbejde om et spændende projekt, hvor vi vil skabe endnu flere NAUK grupper rundt omkring i landet, så mange flere kan få glæde af vores mødesteder.

Vi leder derfor efter 30 autistiske kvinder, som har lyst til at starte deres egne NAUK grupper i byer/områder, hvor der ikke allerede er NAUK grupper.

Man skal arrangere ca. ét møde om måneden, som frivillig tovholder for NAUK.

Der søges også efter en ny tovholder til de unge piger og kvinder mellem 15-29 år i NAUK KBH. Der kan man samarbejde med en anden tovholder.

Hvis du er interesseret i at høre mere, så bliver der holdt intromøder i september måned i Aarhus, Aalborg og København, hvor man kan høre meget mere om projektet fra formanden af Landsforeningen Autisme Heidi Thamestrup, og man kan høre et spændende oplæg af enten Dorthe Hölck, Tina Bjørn eller Linda Schwartz Larsen.

Du kan tilmelde dig til et intromøde via dette link:

http://www.autismeforening.dk/sikon/kurser2.aspx?katId=63

Intromødet i Aarhus er den 10. september

Intromødet i KBH er den 11. september

Intromødet i Aalborg er den 24. september.

Til dem der ønsker at starte deres egen netværksgruppe efter intromødet, vil der komme et hotelophold i Odense den 8/10, og man vil modtage undervisning i at starte sin egen netværksgruppe, og der vil være en kvindekonference det samme sted dagen efter, hvor man kan deltage gratis, hvis man deltager i projektet.

Man kan tilmelde sig til hotelopholdet her:

http://www.autismeforening.dk/sikon/kurser_se2.aspx?id=357&sik=0

Man må meget gerne dele dette opslag :)”