I vil fremover modtage medlemsudsendelserne fra Landsforeningen Autisme Kreds København/Frederiksberg pr. mail, medmindre vi ikke har jeres mailadresse, eller I beder os om at få udsendelserne med post.

Mange medlemmer har igennem de senere år spurgt, om de ikke kan få medlemsudsendelserne fra os pr. e-mail. Samtidig bliver den almindelige post dyrere og dyrere, og leveringstiden bliver længere. Vi har derfor besluttet fremover at sende medlemsudsendelserne pr. e-mail til de medlemmer, vi har e-mail adresser på.

Dette skulle gerne indebære en serviceforbedring for jer, bl.a. fordi:

  • vi hurtigere og løbende kan sende besked ud om medlemsarrangementer
  • vi kan give besked om evt. ændringer i arrangementer
  • vi i højere grad kan søge at holde jer opdateret om forhold på autismeområdet, der kunne have jeres interesse.

Vi sender fortsat udsendelserne ud pr. post til de medlemmer, vi ikke har mailadresser på og til de medlemmer, der måtte ønske at få udsendelserne pr. post.

Hvis I har en mailadresse, men ønsker at få medlemsudsendelserne med almindelig post, bedes I kontakte landsforeningens sekretariat og bede om at få jeres mailadresse slettet. I kan enten maile til nadja@autismeforening.dk eller ringe på tlf. 70 25 30 65 mandag til fredag fra 9 – 12 og fra 13 – 15.

Vi håber, I vil tage godt mod den ændrede forsendelsesmåde og undskylder eventuelle startproblemer, der måtte opstå.

Mange hilsner Kredsbestyrelsen

[Arrangementerne vil naturligvis også fortsat blive omtalt på hjemmesiden og i medlemsbladet i det omfang vi kan nå det før deadline.]